• Luxusvillen Pax und Vitae

  ab 490 € pro Nacht

 • Luxuriöser Komfort Meerblick

  Unsere brandneuen Villen bieten Ihnen jeden Komfort

 • Mit unserem rundum sorglos-Paket

  Lassen Sie sich von unseren Services verwöhnen

 • Luxusvillen Pax und Vitae

  ab 490 € pro Nacht

 • Luxuriöser Komfort Meerblick

  Unsere brandneuen Villen bieten Ihnen jeden Komfort

 • Mit unserem rundum sorglos-Paket

  Lassen Sie sich von unseren Services verwöhnen

Ljeto, sunce, plaža i čisti luksuz u kući za odmor na Braču

Pogled na more, vrhunska kvaliteta i mediteranski ugođaj. Naše vile na otoku Braču nude Vam odmor od kojeg zastaje dah.

Otok Brač – pravi raj

Dalmatinski otok Brač pravi je raj za ljubitelje sunca, plaža i aktivnog odmora. Na Braču je stoga moguće iznajmiti kuću za odmor te izbliza doživjeti mediteranski ugođaj regije.

Najam kuće za odmor na Braču

Vila VITAE i vila PAX za turiste željne uživanja

villa_vitae

Villa VITAE

Čeznete li za suncem okupanim plažama, stilskim luksuzom i mediteranskim ugođajem Hrvatske? Odmor u našoj luksuznoj vili VITAE na otoku Braču ostvarit će sve Vaše snove.

villa_pax

Villa Pax

Sanjate li suncem okupane plaže i duboko, modro i kristalno čisto more? Prepustite se čarima otoka Brača i uživajte u rajskom odmoru na našem posjedu.

Posjetite nas uskoro

Najmodernija arhitektura i elegantni luksuz sjedinjuju se u otmjenoj kući za odmor VITAE na otoku Braču, kao i u mondenoj vili PAX, koje Vam nude zanosan pogled na obalu Jadranskog mora. Obje luksuzne vile izgrađene su 2018. godine prema najmodernijim građevinskim standardima te su opremljene najnovijom opremom, kako bi gostima visokih standarda i dobrog ukusa ponudile savršeno utočište za odmor.

Otok Brač: kuća za odmor opremljena dodatnim pogodnostima

U naizgled neobrubljenom infinity bazenu možete se prepustiti uživanju u pogledu na zvjezdano noćno nebo, na obalu ili na more. Slobodan pogled na more nudi Vam se i iz kuće za odmor na otoku Braču kroz panorama prozore bez okvira, koji se nalaze u gotovo cijeloj vili. Imanju od 300m2 također pripada i prostorna, ekskluzivno opremljena terasa te prostorija za fitness. Osim toga, u vili možete pronaći i stol za stolni tenis, ploču za pikado te Sony Playstation.

Sjajan smještaj i vrhunska usluga

Kuće za odmor VITAE i PAX nalaze se na zapadnom dijelu sjeverne obale Brača, udaljene tek koju minutu hoda od mora i plaža. Najbliže veće mjesto je Sutivan, gdje se može pronaći nekolicina dućana i restorana. Ukoliko želite, u ponudi imamo i dodatne pogodnosti kojima Vam možemo zasladiti dane i pružiti Vam maksimalnu količinu uživanja i opuštanja. Gostima koji izraze želju za time možemo pružiti usluge profesionalnog kuhara, koji će im rado pripremiti idući roštilj. Pobrinut ćemo se naravno rado i za najam automobila ili broda, kojima biste ugodno mogli istražiti otok na moru i na kopnu. Ako trebate prijevoz od najbliže zračne luke, također Vam stojimo na usluzi s brodskim prijevozom na kraće relacije. Na raspolaganju smo Vam i za daljnje usluge i posebne želje, kako Vam tijekom Vašeg odmora iz snova u luksuznim vilama VITAE i PAX ništa ne bi nedostajalo.

Provjerite našu dostupnost

PITANJA?