Iskoristite naše usluge i dodatne pogodnosti

Kako bismo Vaš odmor pretvorili u nezaboravan doživljaj, nudimo Vam razne usluge na licu mjesta.

Kompletna usluga na jednom mjestu. Surađujemo samo sa naj boljim restoranima i klubovima diljem Hrvatske gdje naši gosti uživaju poseban tretman i dožive nezaboravne trenutke.

A luxury mercedes on the port of Brač

Najam automobila

Rado ćemo za Vas iznajmiti automobil (također i sa opcijom osobnog vozača), neovisno o tome trebate li ga na samo nekoliko dana ili tijekom cijelog Vašeg boravka.

A luxury boat on the sea

Najam broda

Okolicu otoka Brača najbolje je istražiti na vodi. Možemo vam ponuditi razne brodove kao i privatne izlete sa brodovima/jahtama i posjete top destinacijama kao što su Hvar, Palmižana, Pakleni otoci, Šolta, Modra špilja, Krknjaši, Vis, itd.

Sutivan docks with boats

Prijevoz iz zračne luke brodom

Rado ćemo za Vas organizirati prijevoz brodom od i do zračne luke uključujući Wi-Fi, svježa voda, voće/grickalice za sve putnike/goste.

Turističke ture

Rado ćemo za Vas organizirati razne turističke ture pomoću kojih ćete istražiti cijelo mjesto/cijeli krajolik te pobliže upoznati otok Brač.

A person using a spoon to cover food with some type of sauce

Privatni kuhar

Kako bi i Vaša nepca uživala u ukusnim i nezaboravnim okusima mediteranske kuhinje, rado ćemo angažirati privatnog kuhara za Vas.

Posebne želje?

Sa ciljem da Vaš boravak u našim vilama bude High-End iskustvo za Vaše posebne želje stoji Vam naš consierge servis na raspolaganju.